Ugrás a tartalomra

Dankó Dénes

Az ALPHA TRAVEL SEE ajánlata

 

Több mint 15 éves idegenforgalmi munka után - idegenvezetőként, 6 különböző országban telepített, helyi idegenvezetőként, idegenforgalmi képviselőként, értékesítési vezetőként és egy magyarországi utazásszervező cég tulajdonosaként - megszerzett tapasztalatok után 2016-ban úgy döntöttem, hogy megalapítom az Alpha Travel SEE céget Szabadkán.  Lokálpatriótaként a legnagyobb vágyam az volt, hogy megmutassam és népszerűsítsem gyönyörű városunkat és környékét, mert úgy gondolom, hogy ezek több mint vonzó célpontok azok számára, akik érdeklődnek más kultúrák megismerése iránt. Be kell vallanom, hogy az elmúlt néhány évben sikerült kommunikálnom városunk és régiónk szépségét sokakkal, akik eljöttek és élvezték az általunk kínált túrákat és programokat. Az összes utas közül egy Hongkongból érkező látogatócsoportot emelnék ki, akikkel a városnézés 5 órán át tartott (nem 2 órán át - mint általában), mert kb. 2 méterenként meg kellett állnunk, hogy kérésre néhány gyönyörű épületet lefényképezzenek a vendégek. Rekordmennyiséget töltöttünk az akkor újonnan megnyílt Zsinagóga előtt, amely egyszerűen lenyűgözte vendégeimet.

A Zsinagóga központi helyet foglal el az Alpha Travel SEE által a vendégei számára kínált összes túrán - legyen szó egy "sima" városnézésről, történelmi tematikájú túráról vagy a kombinált és egész napos programokról. A vendégeket mindig megdöbbenti a Zsinagóga szépsége és a felépítésével, valamint a szabadkai zsidók életével kapcsolatos történelmi adatok.

Rendszeres programokat / túrákat kínálunk: - VÁROSI TÚRA – két órás program, gyalogos városnézés a belvárosban helyi idegenvezetővel.

- SZECESSZIÓS TÚRA - két órás program, amelynek középpontjában a szecessziós építészeti stílusú gyönyörű épületek és azok története áll

- A ZSIDÓ ÖRÖKSÉG NYOMAIBAN - két órás program, amely a szabadkai és környékbeli zsidók zsinagógájára és történetére összpontosít

- KOMBINÁLT TÚRA: SZABADKA és PALICS - három órás program Szabadka városnézéssel és Palics-tó megtekintésével

- KOMBINÁLT TÚRA:  SZABADKA és ZOMBOR - egész napos program – két városnézéssel, Palics-tó és Bácsmonostori kirándulással. A program transzfereket és ebédet is tartalmaz.

Ezeket a programokat mind egyéni látogatók, mind csoportok számára kínáljuk. A túrák szerb, magyar, angol és német nyelven állnak rendelkezésre. Szükség esetén más nyelveken is rendezhetünk útmutatásokat.

Kapcsolat:

E-mail: info@alphatravelsee.com

Weboldal (csak magyar közönségnek, csak magyarul): www.szerbiamagyarul.com

 

mobil: +381 69 333 4524

 

Várjuk kedves vendégeinket sok szeretettel városunkban!

 

Dankó Dénes

Cégtulajdonos